Megjelent a 2024. évi „Köbüki” tehetséggondozó tanári ösztöndíjpályázat a tehetséggondozó pedagógusok, oktatók támogatására.

A pályázat célja a magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, fizika, biológia, kémia, földrajz, informatika (digitális kultúra), vizuáliskultúra vagy ének-zene szakos, tehetséggondozásban részt vevő pedagógusok, oktatók megbecsülése, szakmai elismerése, a tehetséggondozás keretében végzett szakmai tevékenység ösztönzése.

A felhívás „A komponense” alapján kiemelt lehetőséget kapnak a pályázat benyújtására a nemzetközi tanulmányi versenyeken, ezek hazai előválogató versenyein sikeresen szereplő diákok felkészítő pedagógusai. A „B komponens” pedig minden pedagógus számára nyitva áll, aki az elmúlt 3 évben tehetséggondozó munkát végzett. A feltételekről és pluszpontokról a kiírásban tudnak tájékozódni.

Fontos tudnivaló az is, hogy az ösztöndíj elnyerése a támogatásban részesülő pedagógusok számára nem jár többletfeladattal, ugyanakkor ösztönzést jelenthet a megkezdett munka folytatására. A nyertes pályázók 2024. szeptember 1-től 2025. június 30-ig (10 hónapig) 75 000 Ft/hó ösztöndíj-támogatásban részesülhetnek.

A pályázati kiírás elérhetősége:https://nemzetitehetsegprogram.hu/program/kobuki-tehetseggondozo-tanari-osztondij

A pályázat benyújtásának határideje: 2024. november 10. 

Hírek, aktualitások

Hirdetés

Rendezvénynaptár

EFMC info

The Hungarian Chemical Society is a member of The European Federation for Medicinal Chemistry (EFMC, www.efmc.info).

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Magazine

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

MKE stratégia

Go to top