III. Szent-Györgyi Albert Konferencia (2009.03.27-28)

 

Vegyipar és a Környezetvédelem
III. Szent-Györgyi Albert KonferenciaA Szent-Györgyi Albert Szakkollégium (SzASz) hagyományaihoz híven az idén tavasszal 2009. március 27-28-án szervezi meg a III. Szent-Györgyi Albert Konferenciát.

Téma: VEGYIPAR ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM


A SzASz a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karának diákszervezete. Tevékenységeink között szerepel tudományos rendezvények és kulturális programok szervezése, oktatással kapcsolatos feladatok ellátása, az elsősök segítése.

A Konferencia megszervezésével célunk, hogy a résztvevők megismerjék a vegyipar és a környezetvédelem magyarországi vonatkozásait, a problémákat, a vélt és valós veszélyeket, a mérési módszereket és a munkalehetőségeket. Ezeken kívül szó lesz a környezetgazdálkodásról és az országos szabályozásokról is.

Szeretnénk, ha a rendezvény jó alkalom lenne a kutatók, szakemberek, oktatók és hallgatók közti találkozásra és szakmai tapasztalatcserére. A Konferenciára a Műegyetemről és több ipari cégtől (MOL Nyrt, Paksi Atomerőmű Zrt, Richter Gedeon Nyrt) várunk előadókat.

Bővebb információ olvasható: http://www.szasz.ch.bme.hu/konferencia2009/index.html
Részvételi díj nincs.

Kapcsolat:
Ábrányi-Balogh Péter (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) és Kovács Ervin (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Müller Judit
Szent-Györgyi Albert Szakkollégium
Hirdetés

Rendezvénynaptár

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Magazine

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

MKE stratégia

Go to top