MKE-logo

Magyar Kémikusok Egyesülete

Alapítva 1907-ben

MKE Facebook page

Felhívás a „DE Antus Sándor Emlékülésen” való részvételre

Felhívás a „DE Antus Sándor Emlékülésen” való részvételre

A Magyar Kémikusok Egyesületének Szerves- és Gyógyszerkémiai Szakosztálya által 2023-ban elindított „Szerves- és Gyógyszerkémiai előadónap”sorozat részeként „DE Antus Sándor Emlékülést” rendezünk a Debreceni Egyetemen 2025. január 24-én (pénteken) 10:00-17:00 között. A 2024-es év Antus Sándor születésének 80. évfordulója. Az előadónapot Antus Sándor munkásságának és életútjának dedikáljuk, aki mindig szívén viselte a hallgatók kémiai képzését és bevezetését a kémiai kutatómunkába.

A célközönség a diplomamunkájukat készítő, vagy azt már befejező MSc hallgatók/frissen végzettek, illetve a már jelentő eredményeket elért PhD hallgatók hazánk valamennyi felsőoktatási intézményéből és kutatóintézetéből.

Az előadók és résztvevők/kísérők jelentkezését 2024. december 15-ig várjuk a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Keglevich György, elnök,) és This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (Kurtán Tibor, titkár) e-mail címekre. Az előadás bejelentése egyoldalas előadás absztrakttal történik (minta csatolva). Az elfogadásról január 10-ig küldünk értesítést. Az előadásokat az érkezések sorrendjében tudjuk befogadni. Az absztraktok és a program on-line lesznek hozzáférhetők.

A Debreceni Egyetemen 2025. január 24-én (pénteken) 10:00-17:00 között megvalósuló emlékülésen 10 perces előadásokat mutatnak be az előadók, amit 5 perc diszkusszió/vita követ. Az előadásokat a szakmai zsűri értékeli, és az első három helyezett pénzjutalomban részesül.

            I. helyezett: 200.000 Ft;

            II. helyezett: 150.000 Ft;

            III. helyezett: 100.000 Ft.

Debrecen, 2024. október 17.

Szervezőbizottság: Kardos Zsuzsa, Skodáné Földes Rita, Frank Éva, Dormán György, Bátori Sándor, Csámpai Antal, Kálai Tamás

Keglevich György                                                                                             Kurtán Tibor

elnök                                                                                                            titkár

Hirdetés

CHEMGENERATION.COM

EuChemS Magazine

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

HAS SCS

Go to top