MKE-logo

Magyar Kémikusok Egyesülete

Alapítva 1907-ben

MKE Facebook page

Oktatás

 

A Magyar Kémikusok Egyesülete (MKE) Kémiatanári Szakosztálya által a magyarul tanító kémiatanárok számára létrehozott honlap a következő címen érhető el:

http://www.kemtan.mke.org.hu/

Az új honlap szerkesztésekor és a feltöltendő tartalmak kiválasztásakor figyelemmel voltunk a kémiatanár kollégák igényeire – hiszen az ő munkájukat szeretnénk segíteni. A bármely látogató számára elérhető oldalakon nagyon sok hasznos linket és letölthető fájlt helyeztünk el a kerettantervekkel, tankönyvekkel, digitális tananyagokkal, versenyeztetéssel, pályázatokkal, szertárkarbantartással, szakmódszertannal, továbbképzésekkel, konferenciákkal, érettségivel, pályaorientációval, kémiai kísérletekkel, kémiatörténettel, áltudományokkal, oktatástechnikával stb. kapcsolatban.

Az „Oktatási segédanyag I.” menüpontban letölthető és a kémia tanításához felhasználható, száznál is több Power Point prezentáció (PPT) viszont kizárólag az MKE tag kémiatanárok számára elérhető. Az MKE Titkárság által a Kémiatanári Szakosztály tagjainak minden évben megküldött egyedi felhasználó nevet és jelszót a honlapon a „Bejelentkezés” menüpontba beírva (és utána a kis zöld lakatra kattintva) láthatóvá válnak az „Oktatási segédanyag I.” almenüi is, ahonnan a szabadon felhasználható fájlok letölthetők. Terveink szerint időről-időre újabb fájlokat, illetve a felhasználók által kiegészített és javított változatokat is elérhetővé teszünk majd ezeken az oldalakon.

Hirdetés

CHEMGENERATION.COM

EuChemS Magazine

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

HAS SCS

Go to top