V. Országos Vegyész Teremlabdarúgó Torna

 

2014. március 8–9. között került megrendezésre a jubileumi, 5. Országos Vegyész Teremlabdarúgó Torna, melynek idén a Debreceni Egyetem adott otthont.

V vegyeszfoci

A rendezvény öt évvel ezelőtt, a Magyar Kémikusok Egyesülete támogatásával indult útjára. Az azóta minden év elején megrendezett megmérettetés célja, hogy a vegyész szakokon tanuló fiatalokat és a szakma képviselőit a laborokon, tantermeken és üzemeken kívül. összehozza egy jó hangulatú hétvége erejéig, amikor a szórakozás, ismerkedés mellett főszerepet kap a győzelemért folytatott küzdelem. Mindemellett a találkozó lehetőséget ad a diákok és a szakmabeliek közötti kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére is.

Az idei tornán nyolc csapat indult: öt a nagyobb hazai egyetemek vegyész hallgatóiból és oktatóiból (Pécsi Tudományegyetem, Szegedi Tudományegyetem, Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Budapesti Műszaki Egyetem és a házigazda Debreceni Egyetem), három pedig a vegyipari cégek képviselőiből (MOL TKD FC, TVK, Egis Nyrt.) állt. Az izgalmak és a látványos meccsek idén sem maradtak el. A verseny fénypontja kétség kívül a döntő volt, ahol a TVK magabiztosan, nagy fölénnyel nyerte a mérkőzést az Egis Nyrt. ellen, megőrizve ezzel négy éve tartó bajnoki pozícióját. A két versenynap között, szombat este a szervezők közös vacsorával és a résztvevők vendégül látásával gondoskodtak a jó hangulatról.

 

Hirdetés

Rendezvénynaptár

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Newsletter

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

MKE stratégia

Go to top