Felhívás a „DE Antus Sándor Emlékülésen” való részvételre

Felhívás a „DE Antus Sándor Emlékülésen” való részvételre

A Magyar Kémikusok Egyesületének Szerves- és Gyógyszerkémiai Szakosztálya által 2023-ban elindított „Szerves- és Gyógyszerkémiai előadónap”sorozat részeként „DE Antus Sándor Emlékülést” rendezünk a Debreceni Egyetemen 2025. január 24-én (pénteken) 10:00-17:00 között. A 2024-es év Antus Sándor születésének 80. évfordulója. Az előadónapot Antus Sándor munkásságának és életútjának dedikáljuk, aki mindig szívén viselte a hallgatók kémiai képzését és bevezetését a kémiai kutatómunkába.

A célközönség a diplomamunkájukat készítő, vagy azt már befejező MSc hallgatók/frissen végzettek, illetve a már jelentő eredményeket elért PhD hallgatók hazánk valamennyi felsőoktatási intézményéből és kutatóintézetéből.

Az előadók és résztvevők/kísérők jelentkezését 2024. december 15-ig várjuk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Keglevich György, elnök,) és Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Kurtán Tibor, titkár) e-mail címekre. Az előadás bejelentése egyoldalas előadás absztrakttal történik (minta csatolva). Az elfogadásról január 10-ig küldünk értesítést. Az előadásokat az érkezések sorrendjében tudjuk befogadni. Az absztraktok és a program on-line lesznek hozzáférhetők.

A Debreceni Egyetemen 2025. január 24-én (pénteken) 10:00-17:00 között megvalósuló emlékülésen 10 perces előadásokat mutatnak be az előadók, amit 5 perc diszkusszió/vita követ. Az előadásokat a szakmai zsűri értékeli, és az első három helyezett pénzjutalomban részesül.

            I. helyezett: 200.000 Ft;

            II. helyezett: 150.000 Ft;

            III. helyezett: 100.000 Ft.

Debrecen, 2024. október 17.

Szervezőbizottság: Kardos Zsuzsa, Skodáné Földes Rita, Frank Éva, Dormán György, Bátori Sándor, Csámpai Antal, Kálai Tamás

Keglevich György                                                                                             Kurtán Tibor

elnök                                                                                                            titkár

Hirdetés

Rendezvénynaptár

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Magazine

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

MKE stratégia

Go to top