A Magyar Kémikusok Egyesülete 2023-ban újonnan megválasztott vezetősége szeretné az Egyesület munkáját megújítani a tagság és a kémikus társadalom igényeit figyelembe véve. Első lépésként egy kérdőívvel mérjük fel az igényeket (határidő: június 30.)

Tisztelt Kollégák!

A Magyar Kémikusok Egyesülete 2023-ban újonnan megválasztott vezetősége szeretné az Egyesület munkáját megújítani a tagság és a kémikus társadalom igényeit figyelembe véve. Első lépésként egy kérdőívvel mérjük fel az igényeket. Köszönjük azoknak akik már kitöltötték a kérdőívet és kérjük azokat, akik még ezt nem tették, meg, hogy mielőbb szíveskedjenek kitölteni. A kérdőív kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe. (A skálák 1-10-ig vannak beállítva, ha nem úgy jelenik meg a képernyőjén, kérjük húzza el az oldalt jobbra.) A kérdőívet a kézhezvételtől számítva egy héten belül kérjük kitölteni, határidő: 2024. június 30.

A kérdőív linkje: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccQWwrePJaUQ745It-RxyQy4SNV8bS_3yIph1rTab_vQoDlw/viewform?usp=sf_link

Kérjük, hogy a linket továbbítsa azoknak a szakmabelieknek, vegyész kollégáknak is, akik nem tagjai az MKE-nek.

Munkáját, értékelését és segítségét hálásan köszönjük.

Az MKE vezetősége

Hirdetés

Rendezvénynaptár

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Magazine

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

MKE stratégia

Go to top