Szakkönyv ajánlat

 

Megjelent Oláh György, Alain Goeppert, G. K. Surya Prakash: Kőolaj és földgáz után: A METANOLGAZDASÁG című könyve. A könyv a 2006-ban WILEY-VCH Verlag GmbH & Co. KGaA, Weinheim által kiadott könyv fordítása. A könyv ára 5000 Ft, egyesületi tagok kedvezményesen, 4000 Ft-ért juthatnak hozzá.


Megjelent a Természet Világa Napjaink Kémiája című különszáma. A folyóirathoz az egyesületi tagok kedvezményesen, 850 Ft-ért juthatnak hozzá, a folyóirat ára egyéb esetben 987 Ft.


Megjelent A Magyar Kémikusok Egyesülete Centenáriumi Évkönyve. Minden egyesületi tag számára ingyenesen átvehető a Titkárságon.


Megjelent a Természet Világa Kémia című különszáma, mely megrendelhető az egyesület titkárságán. A folyóirathoz az Egyesületi tagok kedvezményesen 770 Ft-ért juthatnak hozzá, a folyóirat ára egyéb esetben 825 Ft.


Szakkönyvajánlat az MKE tagjai részére Belső auditorok zsebkönyve

Hogyan kerüljük el a tanúsítás buktatóit?

Európai üzleti társalgás - Angol-magyar

Illetve ha valki rákattint akkor a következő szöveghez jut:

Szakkönyvajánlat az MKE tagjai részére


Minőségirányítási rendszerek auditálása és tanúsítása témakörben ajánljuk tagjainknak:

- "Belső auditorok zsebkönyve" 1575 Ft/db áron

- "Hogyan kerüljük el a tanúsítás buktatóit?" 1540 Ft/db áron (Ehhez a könyvhöz mellékeljük az “Auditterv és audit kérdések készítése” című kiadványt).


Külföldi partnereikkel, vevőikkel kapcsolatos tárgyalásokhoz ajánljuk:

- "Európai üzleti társalgás - Angol-magyar" című üzleti társalgási könyvet korlátozott példányszámban, csak ebben az akcióban, az MKE tagjainak 2300 Ft helyett 1702 Ft-os áron

Mindenki, aki vásárol a fenti kiadványokból, könyvenként 200 Ft-tal támogatja a Magyar Kémiai Folyóirat megjelentetését, és ennek határon túli magyar diákoknak való eljuttatását.


Különleges ajánlat:

Annak ösztönzésére, hogy minden egyes vállalati belső auditor saját, személyes példányhoz juthasson a "Belső auditorok zsebkönyve" című könyvből, 6.000 Ft bruttó összeg feletti vásárlás esetén a kiadó megküldi a vásárló által megadott E-mail címre a ma már a szakkönyvpiacon egyáltalán nem kapható "67 kérdés az ISO 9000-es szabványsorozat alkalmazásáról" című nagy sikerű szakkönyv teljes anyagát "csak olvasható" Word file-ként.


A könyvek megrendelhetők az MKE Titkárságán:

1015 Budapest, Hattyú u. 16. 2/8., tel: 201-6883, 225-8777

 

Hirdetés

Rendezvénynaptár

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Magazine

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

MKE stratégia

Go to top