JUNIOR FRESHHH jelentkezési határidő hosszabbítás

 

Már csak rövid idő áll a rendelkezésre, hogy a diákok jelentkezzenek a JUNIOR FRESHHH természettudományos vetélkedőre.

Észrevettük, hogy az őszi szünet nem kedvezett a szervezésnek, ezért három nappal meghosszabbítjuk a regisztrációs időszakot.

Így a tanároknak és a diákoknak lehetőségük nyílik  arra, hogy hétfőn, 2-án, a szünet utáni  első tanítási napon még állítsanak legalább egy csapatot iskolájuk színeiben.

Tehát a regisztrációs határidő: 2015. november 02 éjfél.

Szeretnénk felhívni a diákok, tanárok figyelmét, hogy a verseny egyben az iskolák versenye is, hisz a legeredményesebb csapatok mellett idén is díjazzuk a legeredményesebb iskolákat is. Azokat az iskolákat (összevont intézmény esetében önálló tagintézményt) tekintjük a legeredményesebb iskoláknak, amelyek a legtöbb olyan csapatot állítják ki az online fordulóra, amelyek végigjátsszák a versenyt, minden kérdésre adnak választ, és a legmagasabb összpontszámot érik el.

Bővebb információ, jelentkezési feltételek és regisztráció: www.junior.freshhh.net

Videó felhívásunk az alábbi linken érhető el: https://youtu.be/BEOFbqLMysc

Kérdés esetén forduljanak bizalommal Galambos Sándorhoz (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy közvetlenül hozzám (Pálvölgyi Patrícia: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

 

Hirdetés

Rendezvénynaptár

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Newsletter

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

MKE stratégia

Go to top