Javaslatkérés Wartha Vince emlékéremre

 

KÖRLEVÉL


Tárgy: Javaslatkérés Wartha Vince emlékéremre

doc Körlevél és pályázat-vázlat

Egyesületünk hosszú évtizedekre kiterjedő hagyományainak megfelelően az arra legérdemesebbnek bizonyult egyesületi tagnak iemelkedő vegyészmérnöki munkáért - amely legalább egy éve  nyert eredményes üzemi megvalósítást - a 2009. évben is az Egyesület Műszaki-tudományos Bizottságának előterjesztése és az Intézőbizottság döntése alapján Wartha Vincéről elnevezett emlékérmet ad át a májusi közgyűlésen. Szeretnénk, ha a díjazott a közgyűlésen rövid (15 perces) előadásban beszélne munkájáról, amivel a díjat kiérdemelte.

Kérjük, szíveskedjék a mellékelt vázlat szerinti pályázat benyújtásával javaslatot tenni az emlékérem odaítélésére, amennyiben a vezetése alatt álló vállalat/intézet részéről valaki a pályázati kiírás feltételeinek megfelel.

A benyújtott pályázat terjedelme az 5 gépelt oldalt, a Magyar Kémikusok Lapjában megjelentetni kívánt összefoglaló pedig a 2 gépelt oldalt nem haladhatja meg.

Az értékelő bizottság a pályázatokat bizalmasan kezeli, a pályázóktól a javaslat benyújtását követően nem kér kiegészítő információt és elutasítást nem indokol.

A javaslat alapjául szolgáló tevékenységet a megvalósító vállalat részéről is kérjük alátámasztani, amikor a javaslattevő nem a megvalósító is.

Kérjük, hogy a javaslatot legkésőbb 2009. március 31-ig beérkezőleg szíveskedjenek megküldeni postacímünkre (1027 Budapest Fő u. 68.) valamint e-mail címünkre (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) is. A később beérkező pályázatokat nem tudjuk figyelembe venni.

Budapest, 2009. február 11.


Szívélyes üdvözlettel

Dr. Kiss Tamás
MKE Műszaki Tudományos Bizottság elnöke
Kovács Attila
MKE főtitkára
       
                                                              
   
 

Hirdetés

Rendezvénynaptár

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Magazine

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

MKE stratégia

Go to top