Kémia-fizika tantárgyak tanítására keresi munkatársát a Piros Iskola (Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola)

A következő tanévtől főleg kémia-fizika tantárgyak tanítására keresi munkatársát a Piros Iskola (Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola). A teljes álláshoz 5-6. évfolyamon a természettudomány tantárgy tanítása, szakkör, korrepetálások és osztályfőnöki megbízás is elképzelhető. ELTE Partneriskola, a hosszú gyakorlat is végezhető itt.

http://pirosiskola.hu/ 

A Piros Iskolában tanítani igazán gyümölcsöző, és a körülmények is azt gondolom nagyon jók: jól felszerelt természettudományos szertár, modern okostáblák, projektor minden teremben. A gyerekek alapvetően szorgalmasak, értelmesek: még a kevésbé érdeklődők is hajlandók tanulni, mindig van, aki szívesen készül extrán versenyekre is. Őszinte szívvel merem bárkinek ajánlani ezt a lehetőséget!

Kérdés esetén írjatok bátran nekem is (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), de (fél)hivatalos érdeklődés esetén keressétek bármikor Nagy Adrienn igazgató asszonyt (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)!

 

Hirdetés

Rendezvénynaptár

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Magazine

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

MKE stratégia

Go to top