KEN Szeged

XLVII. KÉMIAI ELŐADÓI NAPOK

Újra Kémiai Előadói Napok a Magyar Kémikusok Egyesülete Csongrád Megyei Csoportja szervezésében! Szeretettel várunk minden érdeklődőt a XLVII. Kémiai Előadói Napokra, ahol egy kötetlen, barátságos és inspiráló környezetben oszthatjuk meg tudományos munkáinkat, eredményeinket és tapasztalatainkat!

A dedikáltan fiataloknak szóló konferenciára várjuk középiskolai, BSc, MSc és PhD hallgatók jelentkezését a kémia bármely területét érintő kutatási és fejlesztési munkákkal.

Dátum: 2024. október 29-31. (kedd-szerda-csütörtök)

Helyszín: Szeged, Szegedi Akadémiai Bizottság (SZAB) Székháza, 110. Előadó

6720 Szeged, Somogyi u. 7 (110. Előadó).

Miért érdemes részt venni?

Közvetlen és barátságos környezet: Itt a lehetőség, hogy szabadon kibontakozz, és megoszd gondolataidat a fiatal kutatók közösségével. Itt senki sem idegen, mindenki egy közös szenvedéllyel rendelkezik: a tudománnyal!

Fejlődés és tanulás: Kipróbálhatod magad, tapasztalatot szerezhetsz a prezentációkban és a tudományos párbeszédekben. A konferencia során olyan szakmai impulzusokat kaphatsz, amelyekre máshol ritkán van lehetőség.

Kapcsolatok építése: A konferenciavacsora és a kávészünetek remek alkalmat nyújtanak arra, hogy inspiráló munkakapcsolatokat és értékes barátságokat alakíts ki. Találkozhatsz szakmai kiállítókkal vagy akár a jövendő munkaadóddal is.


Határidők és néhány fontos információ:

A konferenciára történő jelentkezés határideje 2024. október 19., az absztraktokat 2024. október 22-ig várjuk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címre word formátumban.

Az előadásokra 10 perc áll rendelkezésre, amelyet 5 perc szakmai vita követ. Az előadások bemutatására lehetőség van magyar és angol nyelven is (az absztrakt nyelve megegyező az előadáséval).

Az előadásösszefoglalók elkészítéséhez a segédanyagot, valamint a konferenciával kapcsolatos további információkat a honlapon találjátok, továbbá az alábbi linkre kattintva megtaláljátok a konferencia Facebook eseményét is.

Részvételi díj:

       Előadók: MKE tagok 20.000 Ft

nem MKE tagok 25.000 Ft,

amely tartalmazza a konferenciacsomagot, a szekciók közötti kávészüneteken való részvételt, valamint a konferencia nyitónapján megrendezett bankett díját is. A Magyar Kémikusok Egyesületébe az egyesület honlapján található dokumentumok kitöltésével, valamint a tagdíj befizetésével van lehetőség belépni. A konferencia jelentkezési lapját az alábbi linkre kattintva tölthetik ki. A részvételi díjat a jelentkezést követően küldött díjbekérő alapján kérjük befizetni legkésőbb 2024. október 25-ig.

       Érdeklődök: ingyenes

A tudás szabad, és ezt mi is valljuk! Ezért a konferencián az előadások előzetes jelentkezés nélkül, szabadon látogathatók, így bárki szabadon hallgatja meg az őt érdeklő témákat. Ne habozz részt venni, ülj be az előadásokra, hogy inspirációt meríts és új perspektívákat fedezz fel!

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, várunk sok szeretettel!

A rendezvény támogatói: Magyar Kémikusok Egyesülete, MTA Szegedi Akadémiai Bizottság Székháza, Hungarian Chapter of the American Chemical Society, Szegedi Tudományegyetem.

A változtatás jogát fenntartjuk. Amennyiben a fent megnevezett időpontban a rendezvényt ellehetetlenítő korlátozások lépnek érvénybe, a konferencia online formában kerül megrendezésre. A befizetett jelentkezési díj visszatérítésére nincs lehetőség.

 

Bármilyen további kérdésével forduljon hozzánk bizalommal a következő elérhetőségeken:

        Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.(Hilda, Árpi, Laci)

        telefonszám: +36 62 54 4209 (Laci), +36 30 9276050 (Laci)

 Találkozunk a konferencián!

MKE Csongrád Megyei Csoport

Kovács Hilda, Turcsányi Árpád, Seres László szervezők

Hírek, aktualitások

Hirdetés

Rendezvénynaptár

EFMC info

The Hungarian Chemical Society is a member of The European Federation for Medicinal Chemistry (EFMC, www.efmc.info).

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Magazine

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

MKE stratégia

Go to top