MKE-logo

Magyar Kémikusok Egyesülete

Alapítva 1907-ben

MKE Facebook page

MKE Kristályosítási és Gyógyszerformulálási Szakosztály tisztújítás

Tisztelt Tagság, Kedves Kollégák!

 

Az MKE Kristályosítási és Gyógyszerformulálási Szakosztály az MKE alapszabálya szerinti négyévenként esedékes tisztújítást tart. A jelenlegi vezetőség, titkár és elnök mandátuma lejár, új tisztségviselők megválasztására kerül sor.

 

A tisztújító taggyűlést online formában tartjuk, melynek időpontja: 2023. március 21. kedd, 14h.

Kérem a kedves kollégákat, hogy az eseményre az alábbi TEAMS linken csatlakozzanak: Tisztújító taggyűlés csatlakozás

 

A tisztújítást titkos, online szavazással intézzük a március 21-én. Továbbá azok számára, akik nem tudnak részt venni a tisztújításon online szavazati lehetőséget biztosítunk március 28-ig.

A szavazási lehetőségről e-mailben értesítjük azon szakosztályi tagjainkat, akik szavazati joggal rendelkeznek (legalább a tárgyévet megelőző éves MKE tagdíjuk be van fizetve). Ezúton is kérjük a kollégákat, ha még nem rendezték az idei évi tagdíjat, azt mielőbb fizessék be.

 

A jelenlegi Vezetőség nevében ezúton is elköszönünk Markovits Imrétől, aki a több mint egy évtizedes tagság során sokat tett a szakosztály fejlődésért, és az EFCE Crystallization Working Party tagjaként a nemzetközi kapcsolatokért. Hasonlóképpen szeretnénk megköszönni Lakatos Béla több évtizedes munkáját az EFCE Crystallization Working Party tagjaként. Elköszönünk Várkonyiné Schlovicskó Erikától, örökös tiszteletbeli elnökünktől, aki a megalapításunk óta meghatározó szerepet töltött be a szakosztály életében, de továbbá a Vezetőség munkájában nem kíván már szerepet vállalni. Köszönjük neki lelkesedését, áldozatkész munkáját, amit a kristályosítás és formulálás szakmai színvonalának emelése érdekében tett!

Leköszönő elnökként szeretném megköszönni a tagság támogatását, a vezetőségi tagok munkáját, és különösképpen Farkas Ferenc titkár támogatását, fáradhatatlan szervező munkáját!

 

A Jelölő Bizottság az új ciklusra az alábbi tisztségviselőket jelöli:

 

Elnök: Farkas Ferenc

Titkár: Hoffmanné Szalay Zsófia

Vezetőségi Tagok: Bombicz Petra, Ambrus Rita, Szechenyi Aleksandar, Bódis Attila, Demeter Ádám, Hoffmanné Szalay Zsófia, Farkas Ferenc, Borsos Ákos, Nagy Zsombor Kristóf

 

A szakosztály elnökére, a titkárára, és a vezetőség tagjaira vonatkozó további javaslataikat megtehetik 2023. március 20.-ig a következő email címre küldött levéllel This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

Üdvözlettel!

 

Dr. Demeter Ádám

Hirdetés

CHEMGENERATION.COM

EuChemS Newsletter

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

HAS SCS

Go to top