Területi szervezetek

 

MKE területi szervezetek, munkahelyi csoportok Elérhetőség
         
Bács-Kiskun megyei Területi Szervezet    
    Palotás Gábor (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Ádámné dr. Major Andrea (titkár) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Baranya megyei Területi Szervezet    
    Lente Gábor  (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
    Agócs Attila  (titkár) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
BAZ megyei Területi Szervezet    
    Muránszky Gábor (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Bánhidi Olivér (titkár) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  BorsodChem Munkahelyi Csoport    
    Tóthné Gaál Hella (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Magyari Miklós (titkár) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Miskolci Egyetem Munkahelyi Csoport  
    Bánhidi Olivér (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Fejes Zsolt (titkár) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  MOL Petrolkémiai Munkahelyi Csoport    
    Fekete Margit Hedvig (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Kerezsi János (titkár) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Csongrád-Csanád megyei Területi Szervezet    
    Sipos Pál (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Szilágyi István (titkár) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hajdú-Bihar megyei Területi Szervezet    
    Kiss Attila (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Tóth László (titkár) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Heves megyei Területi Szervezet    
    Murányi Zoltán (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
      (titkár)  
Soproni Területi Szervezet    
      (elnök)  
      (titkár)  
Vas megyei Területi Szervezet    
      (elnök)  
      (titkár)  
Veszprém megyei Területi Szervezet    
    Miskolczi Norbert (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Tomasek Szabina (titkár) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Nitrogénművek (Pét) Munkahelyi Csoport  
      (elnök)  
      (titkár)  
Chinoin (Sanofi-Aventis) Munkahelyi Csoport  
    Árvai Géza (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Nagyné Borkó Ágnes (titkár) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Richter Gedeon Munkahelyi Csoport    
    Sebők Ferenc (elnök) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
    Túrós György István (titkár) Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tisztújítás 2023

Hirdetés

Rendezvénynaptár

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Newsletter

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

Go to top