Elismerés egy kémiát népszerűsítő kreatív kezdeményezésnek

 

A Láncreakció Tudományos Verseny projektet „Arany Lollipop” díjjal jutalmazták. A Lollipop Magyarország egyik legelismertebb reklám és kommunikációs versenye, melyen a legeredetibb és leghatásosabb megoldásokat díjazzák nyolc kategóriában, mint például promóciók, grafikai megoldások, szponzorációs projektek. Idén több, mint 150 nevezés érkezett, amelyből 76 került shortlistre. A Láncreakciót a kreatív és marketing szakemberekből álló zsűri az események kategóriában első hellyel jutalmazta. A díj azért is nagyon jelentős, mivel így bebizonyíthattuk, egy tudományos kezdeményezés is lehet izgalmas, amellett hogy komoly értékeket közvetít  – amit a kreatív szakma képviselői is elismernek.

pdfAz elismerő oklevél (PDF)

A Láncreakció Tudományos versenyt 2013 őszén a Magyar Kémikusok Egyesülete és a BASF Hungária Kft indította el. A verseny célja az volt, hogy tudományos módszerek segítségével és a kémiaórákon tanultak felhasználásával középiskolás diákok un. „láncreakció” gépezeteket készítsenek.

Nagyon köszönjük a Láncreakció népszerűsítéséhez nyújtott szakmai segítséget, a szép számú nevezést és nagyszerű pályamunkákat!

További információ a Láncreakcióról: http://www.chemgeneration.com/hu/chainreaction/videógaléria-és-nyertesek.html

Rendezvénynaptár

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Newsletter

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

Go to top