Oláh György Országos Középiskolai Kémiaverseny

 

Kedves Igazgatók, Szaktanárok!

A BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium idén először a Vegy-Érték Tehetségpont keretein belül hagyományteremtő jelleggel meghirdeti az Oláh György Országos Középiskolai Kémiaversenyt, melynek részleteiről az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket. Amennyiben iskolájukból több diák is részt kíván venni, lehetőséget biztosítunk arra, hogy az iskolából együtt küldjék be a levelező fordulókat, természetesen ez esetben is a határidők betartásával.

Kérjük, továbbítsák levelünket és a mellékelt versenykiírást a szaktanárok és a diákok felé! A versenykiírás részletei honlapunkon is megtalálhatóak: (http://szasz.ch.bme.hu/olahverseny/)

Amennyiben lehetőség van rá, hogy a verseny plakátját kitegyék az iskola hirdetőfelületeire, kérjük, egy válasz e-mail-ben jelezzék szándékukat, és adják meg a postacímet, amire el tudjuk küldeni a plakátokat.

Üdvözlettel:
Tóth Gábor és Molnár Dániel
BME Szent-Györgyi Albert Szakkollégium

 

pdfVERSENYKIÍRÁS (PDF)


Információk a versennyel kapcsolatban
A verseny honlapján (http://szasz.ch.bme.hu/olahverseny/), illetve a facebook-oldalán (https://www.facebook.com/olahverseny) találhat naprakész információkat a versennyel kapcsolatban. A verseny feladatsoraiat, illetve az eredményeket a verseny honlapján ismertetjük.
Bármilyen felmerülő kérdést az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tehetnek fel.

 

Rendezvénynaptár

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Newsletter

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

Go to top