Felhívás a Chemistry Europe által támogatott „Travel Exchange Grant” utazási csereprogram pályázatra. A támogatás összege 2000 EUR.

Felhívás a Chemistry Europe által támogatott „Travel Exchange Grant” utazási csereprogram pályázatra. A támogatás összege 2000 EUR.

A Chemistry Europe által támogatott „Travel Exchange Grant” utazási csereprogram kezdeményezés célja az európai tudományos közösségek ígéretes fiatal kutatói és vezető kutatói közötti együttműködés támogatása, laboratóriumi látogatások és tudáscsere elősegítse.

A pályázattal összesen 2000 EUR támogatást lehet elnyerni, melyből 600 EUR útiköltségre, 1400 EUR pedig szállásköltségre fordítható.

Pályázati feltétel:

A „Travel Exchange Grant”csereprogramra olyan kutatók jelentkezhetnek, akik PhD fokozatukat 2-7 éve szerezték meg, és az elmúlt évben első vagy utolsó szerzőként megjelent publikációjuk a Chemistry Europe kiadó egyik folyóiratában. További feltétel, hogy a pályázó tagja legyen a Chemistry Europe egyik partnerszervezetének, pl. Magyar Kémikusok Egyesületének.

A részletes leírás itt olvasható.

A pályázat beküldésének határideje: 2024. május 10. éjfélig

A pályázat beadásának módja: kitöltött pályázati adatlapot és önéletrajzát (pdf) szíveskedjen megküldeni a következő e-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

                                                                                         Magyar Kémikusok Egyesülete

                                                                                         Műszaki Tudományos Bizottság

Hirdetés

Rendezvénynaptár

CHEMGENERATION.COM

Kémiai Nobel-díj

EuChemS Magazine

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

MTA KTO

MKE stratégia

Go to top