MKE-logo

Magyar Kémikusok Egyesülete

Alapítva 1907-ben

MKE Facebook page

Javaslatkérés Wartha Vince emlékéremre

 

KÖRLEVÉL


Tárgy: Javaslatkérés Wartha Vince emlékéremre

doc Körlevél és pályázat-vázlat

Egyesületünk hosszú évtizedekre kiterjedő hagyományainak megfelelően az arra legérdemesebbnek bizonyult egyesületi tagnak iemelkedő vegyészmérnöki munkáért - amely legalább egy éve  nyert eredményes üzemi megvalósítást - a 2009. évben is az Egyesület Műszaki-tudományos Bizottságának előterjesztése és az Intézőbizottság döntése alapján Wartha Vincéről elnevezett emlékérmet ad át a májusi közgyűlésen. Szeretnénk, ha a díjazott a közgyűlésen rövid (15 perces) előadásban beszélne munkájáról, amivel a díjat kiérdemelte.

Kérjük, szíveskedjék a mellékelt vázlat szerinti pályázat benyújtásával javaslatot tenni az emlékérem odaítélésére, amennyiben a vezetése alatt álló vállalat/intézet részéről valaki a pályázati kiírás feltételeinek megfelel.

A benyújtott pályázat terjedelme az 5 gépelt oldalt, a Magyar Kémikusok Lapjában megjelentetni kívánt összefoglaló pedig a 2 gépelt oldalt nem haladhatja meg.

Az értékelő bizottság a pályázatokat bizalmasan kezeli, a pályázóktól a javaslat benyújtását követően nem kér kiegészítő információt és elutasítást nem indokol.

A javaslat alapjául szolgáló tevékenységet a megvalósító vállalat részéről is kérjük alátámasztani, amikor a javaslattevő nem a megvalósító is.

Kérjük, hogy a javaslatot legkésőbb 2009. március 31-ig beérkezőleg szíveskedjenek megküldeni postacímünkre (1027 Budapest Fő u. 68.) valamint e-mail címünkre (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) is. A később beérkező pályázatokat nem tudjuk figyelembe venni.

Budapest, 2009. február 11.


Szívélyes üdvözlettel

Dr. Kiss Tamás
MKE Műszaki Tudományos Bizottság elnöke
Kovács Attila
MKE főtitkára




       
                                                              
   
 

Hirdetés

CHEMGENERATION.COM

EuChemS Newsletter

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

HAS SCS

Go to top