MKE-logo

Magyar Kémikusok Egyesülete

Alapítva 1907-ben

MKE Facebook page

III. Szent-Györgyi Albert Konferencia (2009.03.27-28)

 

Vegyipar és a Környezetvédelem
III. Szent-Györgyi Albert Konferencia



A Szent-Györgyi Albert Szakkollégium (SzASz) hagyományaihoz híven az idén tavasszal 2009. március 27-28-án szervezi meg a III. Szent-Györgyi Albert Konferenciát.

Téma: VEGYIPAR ÉS KÖRNYEZETVÉDELEM


A SzASz a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karának diákszervezete. Tevékenységeink között szerepel tudományos rendezvények és kulturális programok szervezése, oktatással kapcsolatos feladatok ellátása, az elsősök segítése.

A Konferencia megszervezésével célunk, hogy a résztvevők megismerjék a vegyipar és a környezetvédelem magyarországi vonatkozásait, a problémákat, a vélt és valós veszélyeket, a mérési módszereket és a munkalehetőségeket. Ezeken kívül szó lesz a környezetgazdálkodásról és az országos szabályozásokról is.

Szeretnénk, ha a rendezvény jó alkalom lenne a kutatók, szakemberek, oktatók és hallgatók közti találkozásra és szakmai tapasztalatcserére. A Konferenciára a Műegyetemről és több ipari cégtől (MOL Nyrt, Paksi Atomerőmű Zrt, Richter Gedeon Nyrt) várunk előadókat.

Bővebb információ olvasható: http://www.szasz.ch.bme.hu/konferencia2009/index.html
Részvételi díj nincs.

Kapcsolat:
Ábrányi-Balogh Péter (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) és Kovács Ervin (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Müller Judit
Szent-Györgyi Albert Szakkollégium




Hirdetés

CHEMGENERATION.COM

EuChemS Newsletter

Chemistry Europe

CE logo with Strapline

HAS SCS

Go to top